Четвер, 28.03.2024, 11:38
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Травень » 29 » Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт: життя серед чуток і пліток
15:35
Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт: життя серед чуток і пліток
Не важливо звідки ти, не важливо хто ти - співак чи актор, і навіть не важливо, що може бути ти режисер, життя будь-якої популярності сповнена правди, пліток, чуток і брехні. Коли ти знаходишся в центрі урагану, практично все твоє життя обертається навколо чуток і жовтої преси, той факт, який ніхто досі не підтвердив, і ніхто не зміг винести до кінця.

На жаль контролювати славу практично не можливо, особливо коли повністю втрачаєш контроль над конфіденційністю, коли раптом зустрічаєш папарацці за рогом будинку або там, де вже неможливо насолодитися вечерею, обідом, концертом чи просто вийти, без побоювання побачити новини в ЗМІ, про себе буквально через хвилину твоєї появи на публіці.
Слава може перевернути світ кого завгодно з ніг на голову, даючи поживу для твого его. Ти можеш перестати бути самим собою, перестати розуміти чого ж ти хочеш насправді, вірити в те у що ти хотів вірити, і врешті-решт почати робити приємне іншим, не собі.

Як Крістен так і Роберт, не раз стикалися з такого роду проблемами, безглуздими чутками і жовтою пресою, яка періодично псує їм життя. Чутки різного роду, починаючи вагітністю Кріс до їх розриву.

Ну почнемо спочатку, коли пригода під назвою «Сутінки» увійшла в життя наших героїв. У 2008 році під час рекламної компанії першої частини сутінкового божевілля, бойфренд Крістен, з яким у неї були стосунки ось вже 5 років, моторошно ревнував дівчину до її колеги по зйомках і, надалі, порвав з нею стосунки, це дало початок чуток, які до речі так і не підтвердилися.

Постійні заяви режисера «Сутінків», Кетрін Хердвік, про сцени, які пара грала на прослуховуванні, зробили так, що чутки стали більш правдивими, навіть Роб заявив, в одному з інтерв'ю, що його прослуховування включало поцілунки з головною героїнею, протягом майже двох годин. Правда це чи ні, але думаю багато хто хотів би бути на його місці.

Протягом усієї зйомки «Молодого місяця», другого фільму Сутінкової Саги, все було буквально під замком, але незважаючи на це, весь світ дізнався що наречений Крістен приїхав до Італії, щоб відвідати свою дівчину на знімальному майданчику. Але чи не було сказано, що вони порвали стосунки? Перший прокол, після чого тут же вийшло прояснення ситуації, нібито Майкл приїхав для того, щоб помиритися з Крістен, і що Крістен переїхала в готель Роба «після зустрічі зі своїм колишнім». До цих пір незрозуміло, як змогли журналісти дістати таку «привілейовану» інформацію ...

Коли акторів представили на MTV Movie Awards 2009 року, під час демонстрації трейлера «Молодого місяця» і де перша сутінкова частина зібрала всі нагороди, багато хто з нас застигли з німим криком, коли пара залишила нас без довгоочікуваного поцілунку. Але якщо цього було недостатньо, кілька днів по тому з'явилося відео, де актори виходили разом з готелю, на наступний ранок після нагородження! Ці чутки про те, що вони провели ніч разом, в одному номері, убивають своєю дурістю, ну як, дозвольте запитати, чи можна заявляти те, що ви не могли бачити!?

Коли Роберт почав зйомки у фільмі «Пам'ятай мене», з Емілі де Рейвін, жовта преса не змусила себе чекати. Перше - Кріс ревнує свого милого до Емілі через постільні сцени. Настільки ревнує, що порвала з ним, потім вони ніби як зійшлися знову і були чутки навіть про те, що вона вагітна (потрібно зазначити, що інформація вийшла в журналах, які користуються ненадійними джерелами).
У цьому ж році, пара проводить романтичну новорічну ніч, на острові на півночі Великобританії, все це було тільки чутками, до тих пір поки одна прихильниця змогла сфотографувати пару. Можна зрозуміти, бути фанатом і побачити предмет свого жадання і не попросити в них сфотографуватися разом, це просто неможливо! І це коли вони самі кажуть: фанати можуть просити їх про це коли захочуть! Ну не любов це? Але ми повинні розуміти і те, що наші герої хотіли б провести час наодинці.

Новини про зйомки третьої частини сутінкової саги «Затемнення», майже не доходили до нас, всі чутки, від початку зйомок до виходу фільму на екрани, закінчилися. Найпоширеніша інформація зі зйомок «Затемнення», була, коли актори прибули на програму Опри в Чикаго, де вона сказала їм, що не буде втручатися в їхні стосунки, якщо вони будуть говорити правду. Зі слів присутніх там, вони підтвердили, що у них стосунки. Після перегляду програми кадр за кадром, особливо звертаючи увагу на їхні погляди, помітно як вони поглядають один на одного.

На цій же програмі вони практично розкрили себе, на відео за лаштунками, де Роберта запитують чи робив він коли небудь «cuchitas» (щось неперекладне, але явно інтимне - примітка arcavil), на що Кріс вимовила - "Що?" і тут же Роберт обриває її: «Мовчи». І знову, і знову ми залишаємося ні з чим, з бажанням дізнатися, разом вони чи ні.


Але кожен з них періодично проколювався, як можна забути новину де говорилося що Роб накинувся на репортера, і що він трохи перебрав з алкоголем. Те що ми знаємо, так це те, що Роб дуже ввічливо попросив репортера, щоб той перестав знімати його, але той не зробив цього, і отримав від розлюченого Роберта, але ми так і не дізнаємося правда це чи вигадка, оскільки будь-яке видання здатне змалювати історію так, як їм захочеться, не хвилюючись про те, як це позначитися на житті людей. Для них найважливіше продати новину, використовуючи зірку, яка часто потрапляє під приціл камер.

Без страху помилитися, можна заявити, що між цими двома щось є. Наприклад, коли Крістен приїхала з Канади в Нью Йорк, щоб підтримати Роберта на прем'єрі фільму «Води слонам» - ФАКТ. Кріс вигулювала його собаку - ФАКТ. Роб сказав, що усиновив пса, Крістен була з ним - ФАКТ. Кріс була з Робом в Торонто - ФАКТ.

Тому, давайте будемо вірити тільки фактам. Для акторів неймовірно важко, 24 години, 7 днів на тиждень, бачити папараці, і бути змушеними постійно ховатися.

За словами одного фаната, єдина можливість, щоб папараці втратили інтерес - це визначитися і зізнатися перед усіма що Роб і Кріс разом. Тоді обурення інтересу потрохи вщухне, і папараці не зможуть продавати «історії», оскільки все буде сказано самими акторами, і репортери змушені будуть шукати іншу жертву, можливо після такого визнання життя наших героїв не стане простіше, але вони через багато що пройшли, це буде лише ще один камінь на їхній дорозі.

Втрата конфіденційності - це висока плата за популярність. Чи варто воно того? На це можуть відповісти тільки Роб і Крістен.

Джерело

При повному або частковому копіюванні матеріалу з нашого сайту обов'язково вказувати активне посилання на наш сайт!
Категорія: Життя акторів | Переглядів: 2276 | Додав: BiteMe | Теги: життя акторів, Крістен Стюарт, РобСтен, Роберт Паттінсон | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 2
2 BiteMe  
0
приємно чути)

1 Вероніка  
2
Дуже класна новина! Цікаво читати!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Ваша улюблена книга Сутінкової Саги.
    Всього відповідей: 14
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Травень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0