Only Edward
|
|
Alice | Дата: Субота, 19.02.2011, 22:29 | Повідомлення # 1 |
Вампір
Група: Адміністратор
Статус: Offline
|
|
|
| |
Sprite | Дата: Неділя, 20.02.2011, 14:02 | Повідомлення # 2 |
Новенький
Група: Перевірені
| ахххх він ШИКАРНИЙ!
|
|
| |
BiteMe | Дата: Неділя, 20.02.2011, 18:26 | Повідомлення # 3 |
Вампір
| Sprite, погоджуюсь, Едвард - the best!!!
Love does not always come in convenient packaging ...
|
|
| |
Alice | Дата: Вівторок, 22.02.2011, 20:12 | Повідомлення # 4 |
Вампір
| BiteMe, Sprite, ааа...і я з вами)) Обожнюю Едварда)))
When you can live forever, what do you live for?
|
|
| |
|
Alice | Дата: Вівторок, 22.02.2011, 21:42 | Повідомлення # 6 |
Вампір
| BiteMe, а в мене вже стоїть)
|
|
| |
BiteMe | Дата: Середа, 23.02.2011, 19:24 | Повідомлення # 7 |
Вампір
| Alice, в тебе такого нема В тебе пише Едвард, а в мене - Роберт)
|
|
| |
Alice | Дата: Середа, 23.02.2011, 20:26 | Повідомлення # 8 |
Вампір
| BiteMe,одне і те саме) Едвард навіть кращий)
|
|
| |
BiteMe | Дата: Понеділок, 07.03.2011, 21:08 | Повідомлення # 9 |
Вампір
| Alice, не флуди!
|
|
| |
Paradise | Дата: П`ятниця, 30.09.2011, 22:19 | Повідомлення # 10 |
Прихильник Сутінок
Група: Модератори
| дивіться шо я найшла, декілька поганих звичок, ну чи не звичок Паттінсона, одним словом, читайте)
1. Погано пахне Колеги Роберта Паттінсона по роботі над другою частиною "Сутінок" - "Новолунням", скаржаться, що британський красень рідко... миється!
"Він погано пахне. І це дійсно нестерпно. Він рідко приймає душ, і це просто зводить з розуму всіх акторів і працівників знімальної группи"- розповідають знайомі актора.
У одному з недавніх інтерв`ю, Роберт признався, що абсолютно не уміє користуватися дивом техніка під назвою пральна машина. І додав, що носить один і той же одяг щодня.
"Мое відчуття стилю жахливе, - ділиться Роберт. - Я ношу одні і ті ж речі, тому що абсолютно не умію користуватися пральною машинкой".
Актор вважає, що коли фанати зустрічають його, вони відразу в ньому розчаровуються. "Вони представляють мене якоюсь нереальною людиною, а коли бачать на вулиці в брудному одязі, не можуть повірити своїм глазам".
2. Продає поцілунки Не так давно продюсер одного добродійного аукціону запропонував 23-річному акторові виставити на продаж... свій поцілунок. Його вартість оцінили в двадцять тисяч євро. Паттінсон був здивований пропозицією. Але погодився брати участь з благих спонук. У результаті знайшлися два покупці, що заплатили по двадцять тисяч євро кожен за те, щоб їх дочки отримали поцілунок в щічку від вампіра з "Сутінок". Всі виручені на аукціоні кошти були переказані на рахунок американського фонду по боротьбі з СНІДом.
3. Не розчісується "Я знаю, що перукарі в салонах вже другий рік укладає волосся "під Паттінсона". Але, моя зачіска краще всього виглядає, коли я взагалі над нею не працюю: встав з ліжка і пішов - розповідає Роб. Якщо чесно, я завжди був кошлатим. Спочатку голлівудських босів це дратувало. А коли вони зрозуміли, що моєю зачіскою всі захоплюються, самі заборонили щось міняти".
|
|
| |