П`ятниця, 19.04.2024, 18:32
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Березень » 2 » Як зловити зірку?
21:14
Як зловити зірку?
Шанувальниця "Сутінок" ділиться з нами секретами вдалого "полювання" на наших улюблених зірок:

Я отримую багато повідомлень з проханнями та запитаннями від інших шанувальників, як за допомогою Twitter можна виявити знаменитостей в околицях Ванкувера?

Ця забавна історія сталася вчора ввечері після приїзду на вечерю до ресторану "Gastown".

Я повернулася в центр міста і припаркувала автомобіль на вулиці Robson. Мій друг CJJavaJunky і я сиділи в машині, збирали сумку і я побачила хлопця, який виглядав дуже знайомим. Після кількох секунд я зрозуміла, що це був Джон, охоронець Крістен Стюарт. Через кілька секунд, я подивився на маленьку дівчинку, яка стояла трохи осторонь від нього - це була Крістен.

Вона була на вечірній прогулянці по Ванкуверу. На ній був звичайний одяг КСтю: вузькі джинси, футболка і шкіряна куртка. Крістен здавалася у відмінному настрої і дружелюбно посміхалася своїй компанії. З ними була й інша жінка, але вона була трохи насторожено, дивилася так, як ніби питала, хто вона така. Для тих, хто все ще стверджують про "ненависті" Крістен Стюарт до Ванкуверу і про те, що вона відмовляється залишати свій готель, я можу вам сказати, що це брехня. У той момент, вона була легко доступна і я гарантую вам, що вона не турбувалася про те, що її знімали шанувальники і роззяви.

Я також я чула від когось, що він бачив Роба. За останній тиждень Роб часто виходив з готелю і викликав таксі, щоб з'їздити на обід. Ніхто не пішов за ним. Не було ніяких папарацці зі спалахами. Я чула, що можливо це тому, що Том і Кеті так само знаходяться в місті, і це може бути правдою. Круз і Холмс відвернули увагу папарацці від знімальної групи "Сутінки".

Крістен була щаслива і в хорошому настрої, коли вона йшла до дверей свого готелю, без будь-яких перешкод. І немає, для тих, хто постійно питає мене, Роба не було з нею? Я не чекала, що вони підуть туди разом. Однак Роб, як я чула, залишає свій номер вечорами, щоб погуляти по Ванкуверу, розглядаючи місцеві визначні пам'ятки. Я чула історії про Twi-Hards (шанувальників сутінків), які стережуть головний вхід готелі і це жалюгідне видовище. Погуляйте по місту, подивіться пам'ятки і можливо вам в кінці кінців пощастить зустріти акторів!

Якщо ви хочете дізнатися, як розшукати знаменитостей у місті, я рекомендую вам:

1) зверніть увагу на Twitter. Є люди, які описують свої спостереження і весь час щось розповідають. Будь то місця розташування зйомок, місця, де були помічені зірки і т.д.

2) Гуляйте на вулиці Robson. Це - центр міста, і зірки регулярно бувають там по шлях до магазину, на обід в кафе.

3) Дивіться на фотографії з міста і виберіть орієнтири. Сурі Круз любить гуляти в Starbucks кожен день, вона любить гарячий шоколад. Іноді вона ходить зі своєю мамою Кеті. Подивіться фотографії, не важко зрозуміти, де вона!

4) Розпитайте тут і там! Люди цього міста добрі і люблять говорити про їх зіткненнях із знаменитостями. Тільки вчора ми випадково натрапили на неоголошене місце розташування зйомок "Місія нездійсненна 4". Протягом декількох годин місце розташування зйомок було на всіх місцевих Твіттера. Зйомки проходили без шанувальників і можна легко, мигцем, побачити дію акторів.

Джерело
При повному або частковому копіюванні матеріалу з нашого сайту обов'язково вказувати активне посилання на наш сайт!

Категорія: Життя акторів | Переглядів: 529 | Додав: BiteMe | Теги: життя акторів, Крістен Стюарт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Ваша улюблена книга Сутінкової Саги.
    Всього відповідей: 14
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Березень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0