Четвер, 25.04.2024, 21:47
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Січень » 24 » Інтерв'ю з Уолтером Сельзом - режисером фільму «На дорозі »
21:10
Інтерв'ю з Уолтером Сельзом - режисером фільму «На дорозі »
Коментар до фотографії: мабуть, це рука Крістен на обличчі Гаррета. Точного підтвердження немає.

У Фолі де Сао Паулу було опубліковано дуже Кльове інтерв'ю з бразильським режисером Уолтером Селльзом, в якому він говорить про фільм «На Дорозі», з Крістен в головній ролі і який також має зоряний склад, а саме: Гарретт Хедлунд, Сем Райлі, Том Старріддж , Вігго Мортенсен, Кірстен Данст, Емі Адамс, Стів Буссемі і Еліс брег, серед інших зірок. Пропонуємо вам ознайомитися з думкою режисера, його розповідями про зйомку і деяких інших деталях фільму.

Кінець дороги.

Уолтер Селльз говорить про кінець зйомки проекту «На дорозі», за книгою Джека Керуака.

«Я думаю, що це кіно буде готове, коли буде знято останній літак», - сказав режисер Уолтер Селльз в середині 2010 року. Сказано-зроблено.

Фінальна сцена «На Дорозі» була затверджена 11 грудня, в Сан-Франциско (США), після майже чотирьох місяців на дорозі з акторами Гарреттом Хедланд, Семом Райлі, Томом Старрідджем, Крістен Стюарт, Вігго Мортенсеном, Кірстен Данст, Емі Адамс, Стівом Буссемі і Еліс брег, та іншими. Турботи бразильця зрозумілі, тому що навіть сьогодні існує багато труднощів, щоб зняти адаптацію цього класика руху Биток, Джека Керуака, виданого ще в 1957 році. Економічна криза 2008 був останнім висушуванням джерел фінансування і певним ризиком вкладення коштів у незалежний фільм. У четвер режисер почав редагувати фільм. В інтерв'ю розказано про приготування до фільму, про те, як вони знімали в США, Канаді, Мексиці та Аргентині, і про те, що фільм повинен бути готовий до початку 2012 року.

Після перегляду величезної кількості охочих знятися у фільмі «На Дорозі», як ви відчуваєте себе коли проект нарешті підійшов до кінця?

Уолтер Селльз молодший: «Без підтримки і великодушності режисерів і авторів, пов'язаних із втіленням проекту, такими як Френсіс Форд Коппола, Роман Коппола і Баррі Гіффорд, це б ніколи не закінчилося ... Це - єдина впевненість. З особистої точки зору закінчення зйомок проекту, який зайняв шість років, щоб здійснитися, не просто. Це - почуття порожнечі.

Факт, що його зняли в 2010 так чи інакше, змінив їх думку, враховуючи, що фільм зачіпає такі теми як: іммігранти, культура страху, сексуальні репресії, вільна торгівля наркотиками?

У 2004 прийшла пропозиція від Zoetrope, щоб зробити фільм. Протягом тих років, коли не було можливості фінансувати фільм, багато чого змінилося в США і в усьому світі. Але книга Керуака перевищує особливий період і можливі неузгодженості. Він оголошує про поведінкову революції, яка відкрила багато хто з змін, в основному пов'язаних з лібертаріанського 60 роками і тим афектом, як ми живемо сьогодні, сексуальне звільнення, розширення розуму через наркотики, перегляд сімейний цінностей, поява екології і т.д. І найбільше, потреба в експериментуванні.

Коли почалася зйомка?

MK2, французький незалежний виробник, дав нам зелене світло в кінці травня. У нас тільки було вісім тижнів, щоб підготуватися до зйомки, менше ніж на будь-яке кіно, яке я коли-небудь знімав. Було близько шестьдесяті, плюс мінус, днів зйомок, це на 20 менше, ніж на фільм «Щоденники», для того ж самого числа сцен. Іншими словами не було часу, щоб коливатися.

У яких країнах і містах були зйомки?

В американських містах, у яких ще можна виявити сліди минулого, все більш і більш рідкісні. Є алеї, Уолмартс і Макдонолдс всюди. Це змусило нас піти далі і далі, знайти місця, які все ще мали деякий архітектурний інтерес, і залишили дороги. Ми знімали в різних областях Канади, навколо Калгарі, Монреаля та Корпусу, в Новому Орлеані (США), в пустелях Арізони, Сан-Франциско і Мексики.

Були зйомки в Барілоче. Чому?

По-перше, тому що бюджет фільму не дозволяв нам чекати зими в північній півкулі. Одне рішення полягало б у тому, щоб створити зиму, в цифровій формі, керуючи зображеннями. Я завжди працював з документальними фільмами, і повністю проти цього, підроблений сніг, актори, які повинні зображати відчуття холоду, коли 40 градусів в тіні. Це схоже на те, коли ми знімали «Щоденники», місце розташування зйомок було протягом кордону між Аргентиною і Чилі, яке ми не врахували, тому що це здається східним США. Ми приїхали туди в серпні. Ми знімали під час хуртовин, замерзли, та все ж це було задоволення виявити наскільки хороша команда "Щоденників".

Який бюджет фільму? Факт, що бюджет був меншим, ніж очікувалося, змінив фільм в будь-якому випадку?

Вартість «На Дорозі» відрізняється від інших фільмів, це включає витрати, які відбулися протягом 45 років розвитку ... дюжина різних маршрутів, платежів виробникам, залученим в більш ранні стадії фільму, і т.д. MK2 все ще обчислює заключний бюджет, але факт - те, що ми знімали з економією і невідкладність, щоб дістатися до кінця. Це не було можливо, наприклад, при паралельній зйомці. Це - перший раз, коли це сталося, починаючи з "Іноземного держави" (1996). Ми не бачили те, що ми знімали.

Визначено дату релізу?

Ні, тому що тільки тепер ми почали монтаж. Я припускаю, що він буде готовий до кінця року або на початку 2012 року.
-
ПОСТСКРИПТУМ: зображення - сцена, знята в Мексиці з актором Гарреттом Хедлунд, який грає Діна Моріарті.

Переглядів: 481 | Додав: BiteMe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 13
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Січень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0