Середа, 24.04.2024, 02:37
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Січень » 30 » Інтерв'ю з Рашель Лефевр про її новий проект
01:08
Інтерв'ю з Рашель Лефевр про її новий проект

У крихітному містечку серед джунглів Південної Америки є одна неукомплектована, недостатньо оснащена клініка, в яку троє молодих доктора тікають від своїх «особистих демонів», але незабаром дізнаються, що вони не єдині, в кого є такий «багаж». Такий зміст нового серіалу «Випробування в глушині» на каналі АВС, який розповідає історію Бена Кітона, наймолодшого хірурга клініки Лос-Анджелеса, який залишає все, щоб знайти цю лікарню і навчити недосвідчених лікарів зберігати життя в найскладніших умовах, в яких вони коли - небудь працювали.

У серіалі «сутінкова» зірка Рашель Лефевр грає Райан Кларк, таємничого доктора, у якої своя історія із засновником клініки. Під час вечірки на честь святкування каналом АВС отримання нагород від Асоціації телекритиків під час зимового прес-туру, актриса сказала, що серіал не вийде на екрани, поки не буде повністю знятий. Це баланс між особистою драмою, лікарської роботою на красивому острові Гаваї і про відносини працівників один з одним. Вона також розповіла про те, як її участь в ролі Вікторії в перших двох фільмах змінило її життя.

Чи була ймовірність того, що твою героїню не включать у серіал?

Рашель Лефевр: Так, мене справді включили в проект після того, як вони зняли сезон, і тому їм довелося додати кілька сцен зі мною, щоб переконатися, що я увійшла в роль, і зробити щось на кшталт введення. Я весь час жартувала з друзями і говорила: «Я тобі обіцяю, я увійду в роль». Ми зняли ці дві сцени в той же день, і вони трохи скоротили їх у серіалі, так що це вийшов невеликий тизер про неї і Бене. Але сезон вже зняли, так що вони не зможуть туди нічого додати. У другому сезоні моя героїня повністю «закріплюється» в серіалі і вже докладно починає розкриватися її історія.

Яка у неї історія?

Рашель Лефевр: Історія досить цікава. Щоб дізнатися її, потрібно якийсь час. Я думаю, історія Бена і Райан розкривається досить повільно, а особиста історія минулого Райан ще повільніше. Ви дізнаєтеся про неї те, що вона явно імпульсивна і вільна духом. У цьому причина того, що дівчина купається гола під водоспадом і так пристрасно вивчає джунглі. Її батьки місіонери, тому вона подорожувала по світу і стала працювати лікарем в таких умовах.

Вона не поїхала в Нью-Йоркський університет, щоб потім практикуватися в лікарні Нью-Йорка. У неї не було такого виховання. Вона вивчала медицину в джунглях з того самого дня, як вирішила стати лікарем. Так що вона, свого роду «продукт» цього середовища, але в той же час не є її частиною, скільки б вона в ній не перебувала. Вона вічний мандрівник. Вона ніби: «Я біжу, але я не знаю від чого».

Що ти можеш розповісти про роботу з акторським складом? Ви дійсно швидко подружилися?

Рашель Лефевр:
Коли ви на острові, ви не можете спілкуватися ні з ким, крім як один з одним, і тому ми досить швидко стали друзями та родиною. Це було благословення. Не було моментів, щоб стикалися чиїсь інтереси. Не було зарозумілої поведінки. Всі говорили: «Ми тут всі разом. Ми всі сумуємо за своїм друзям і сім'ям, тому давайте будемо тут один для одного.

Чи знала ти, як «Сутінки» змінять твоє життя?


Рашель Лефевр:
Я поняття не мала, що це змінить моє життя саме таким чином. Я не знала, що в кінцевому підсумку я буду брати участь в проекті, для якого мені доведеться поїхати в Гонолулу або ще кудись. Це така робота, коли твою валізу завжди упакований і стоїть в задній частині шафи, і ти готовий піти туди, куди тебе покличуть. Після «Сутінків» у мене була купа речей, підписаних «сутінкової» командою, і я брала участь в eBay аукціоні (інтернет-аукціон) і виручила там 14 000 доларів для організації в Лос-Анджелесі «Школа на колесах», яка навчає бездомних дітей. Це виявилося одним з переваг, бути частиною «Сутінків».

Здається, що ти постійно працюєш, що приваблює тебе в ролі і в проектах?


Рашель Лефевр: Просто я трудоголік. Я одержима тим, щоб відчувати себе людиною. Я знаю, це звучить дивно. Я пішла вчитися в університет Макгілла, але я його не закінчила. Вони не дозволили мені закінчити, тому що у мене не було ступеня ні з одного предмета. Я вивчала все, і вони мені сказали:

«Ви вивчили дуже багато предметів, через це ми не можемо дати вам ступінь». Але я зацікавлена в усьому, що означає бути людиною, так що кожна роль є виправданням, щоб вникнути в інший спосіб життя, в інші соціально-економічні умови, і в різні трагічні чи комічні ситуації. Я трудоголік, тому що я люблю грати, якщо звичайно це має сенс.

Чи багато фанатів до вас підходять?

Рашель Лефевр:
І так, і ні. Це залежить від того, де я і що відбувається, зібрала я своє волосся в пучок чи ні. На Гаваях вони були щасливі чути, що ти знімаєшся в шоу. Їм подобається, що люди приходять і користуються їх красивими краєвидами. Вони були чудовими. Якось вночі ми спали в аеропорту, і до нас ніхто не підходив, але вони бачили, що ми спимо на підлозі. Я бачила двох дівчаток-підлітків з мамою, вони подивилися на мене і сказали: «Це вона? О, Боже, вони сплять на підлозі в аеропорту! ». Наш рейс відклали на шість годин і була четверта ранку.

Джерело

При повному або частковому копіювання з нашого сайту обов'язкове активне посилання на наш сайт!

Переглядів: 522 | Додав: Alice | Теги: Рашель Лефевр, Rachel Lefevre | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Paradise  
0
Так вона дуже гарна!)

2 Alice  
0
ага) в першому фільмі вона виглядала якось не дуже..а ось в другому просто чудово!!!

1 Paradise  
0
Вона доречі така симпатична дівчинка good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 13
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Січень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0