П`ятниця, 29.03.2024, 10:09
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Січень » 24 » Інтервю Келлана Латса для журналу "Scene"
21:07
Інтервю Келлана Латса для журналу "Scene"
Майже сорок акторів його покоління проявили себе у військовому твір Девіда Саймона - "Покоління вбивць", прем'єра якого відбулася на телеканалі HBO в 2008 році Події у відомому мінісеріал починаються з перестрілки в Іраку ..

"Даний проект безумовно був одним з найбільш хвилюючих для мене, тому що мій старший брат служив в корпус морської піхоти", - розповів Келлан під час нашої зустрічі в Батон-Руж.

"Всього я провів у Африці сім місяців, але здається, що я подорослішав років на п'ять. Алекс, Джеймс Ренсон, Біллі Луш ... з багатьма з цих відмінних хлопців, ми сильно здружилися."

Незважаючи на те що багато талановитих акторів даного серіалу в кінцевому рахунку змогли пробитися вперед, по-справжньому важливий поштовх для початку кар'єри серіал "Покоління вбивць" дав Келлану Латса і його колезі по фільму Олександр Скарсгард. Після семи місяців проведених в Африці, Скарсгард взяв участь в серіалі "Справжня кров". Келлан знявся у фільмі "Сутінки".

"Ми тренувалися, їли їжу з високим вмістом білка Мені доводилося з'їдати по шістнадцять яєць вранці Це і допомогло мені потрапити в .." Сутінки ": я був накачаним хлопцем, а це якраз те, що було потрібно для Емметта", - згадує Келлан. "Працювати з Алексом було весело, а потім наші дороги розійшлися і мені дісталася роль в Сутінкової Сані, а він взявся за проект" Справжня кров ", і я дуже пишаюся ним. Він чудовий хлопець, і я радий, що був частина команди "Покоління вбивць".

Успіх Саги був запаморочливим, що відразу зробило Келлан і акторів фільму всесвітньо відомими. І незважаючи на це, він не асоціюється у шанувальників з роллю Емметта, коли наприклад талановитий актор Крістофер Рів назавжди залишився Суперменом. Результат - більше свободи.

"Процес зйомок був дивовижним Я занурився в акторську діяльність і захопився цим, так що це для мене як хобі У мене чудовий агент і ми стали кращими друзями У нас навіть одна й та ж мрія: ... Не дбати про гроші та славу Ми. можемо бути незворушними і стриманим ".

"Я щасливий, що брав участь у фільмах Сутінкової Саги, тому що тепер я знаю, що можу взятися за різноманітні фільми", - говорить Келлан "Давайте знайдемо незалежно від змісту: наприклад драма, комедія, любовна історія .. Мені добре відомі мої сильні і слабкі сторони. Так, я більше можу не грати синків багатих батьків, спортсменів, учнів, тому що таким люди мене вже бачили. Я волів би зайнятися чим-небудь іншим. Мені важко стати беззахисним або кимось побитим, тому мені складно отримати таку роль, але я все зроблю для цього ".

І його старання принесли свої плоди. На даний момент Келлан знаходиться в Батон-Руж на зйомках заключній частині Сутінкової саги, і це не перший раз, коли він знаходиться в Луїзіані. Всього кілька місяців тому, він знявся відразу в двох фільмах. Поки йдуть зйомки бойовика "Смертельні ігри" в Батон-Руж, він зіграв головну роль в романтичній комедії "Спочатку любов, потім весілля" в Новому Орлеані.

"Це був один з кращих моментів мого акторської кар'єри: бути зайнятим у двох фільмах в один і той же час Спочатку зйомки три дні тут і потім виїзд назад в Новий Орлеан з шестигодинним переїздом туди і назад, щоб вбратися в костюм для зйомок в." Спочатку любов, потім весілля "протягом двох днів. А потім я повертаюся назад, щоб одягтися в всілякий грим, для бою. У мене не було жодного вихідного за тридцять три дні роботи ", - говорить він. "І скрізь у мене була головна роль. І мені це подобалося, тому що в мене ніколи не було такої можливості. Участь у цих абсолютно різних проекти зажадало всіх мох сил. Я ніколи не відчував себе таким енергійним. Хоча мені рідко вдавалося поспати більше ніж три години ".

"Келлан був чудовим", - розповідає Лоурен Томас - гример артиста, відповідальна за створення його "ран" у фільмі "Смертельні ігри". "Незважаючи на те що у нього кілька проектів, зйомки яких відбувалися одночасно, він завжди був першим, хто приходив і останнім хто йшов зі знімального майданчика. І протягом всього процесу, він вів себе як справжній джентльмен. Я бачила що він був вимотані, але він намагався ніколи не показував цього. "

"Фільм" Смертельні ігри "можна назвати сумішшю кількох картин:" Людина, що біжить "і" Гладіатор "Семюел Л. Джексон виконує роль Цезаря сучасного часу, а я граю гладіатора, викинутого на поле битви для боротьби зі смертю.".

У романтичній комедії "Спочатку любов, потім весілля", Келлан виконує роль Чарлі, новоспеченого чоловіка Ави - шлюбного агента, яку відіграє Менді Мур Келлану представилася можливість працювати з актором Дермотом Малруні в його режисерському дебюті ..

"Я граю типового, нормального молодят, який хоче провести свій медовий місяць. Ви нещодавно одружилися і просто хочете провести час зі своєю дружиною. Для мене фільм був складним. Мій персонаж самий звичайної чоловік, так що мені не потрібно було бути" великим ", - говорить він, вказуючи на себе. Працювати з таким режисером як Дермот, з яким ти можеш про спілкуватися ... він одним з моїх найулюбленіших режисерів з якими я працював. Він спокійний і приємний в спілкування ".

На додаток до "Світанку", "Спочатку любов, потім весілля", "Смертельні ігри" Келлан так само знявся у фільмах "Мескада", "Воїн", "Війна Богів: Безсмертні" в якому він виконав роль грецького бога Посейдона. І в той час поки його кар'єра змушує його напружено працює, він ретельно приділяє час справах, про які він турбуватися.

"Мій асистент - Річард і я переїхали в Новий Орлеан, і ми з ним брали участь у проекті Санкт-Бернар проекту - дивовижна організація, яка допомагає відновити природу і вдома, зруйнований під час обвалення греблі Ми займалися фарбуванням будинків і роботою по дереву ..

Існує безліч емоційних та психологічних травм, які з'явилися з втратою будинку, так що в них прекрасна програма з допомоги ". - Каже Келлан. "Здорово коли у мене є час І я був щасливий що зйомки проектів проходили тут -. У Луїзіані, деякі в Новому Орлеані, а зараз і в Батон-Руж".

Його робота в Африці над фільмом "Смертельні ігри" проінформувала про проблему відносно чистої води в країнах, що розвиваються.

"Я взявся за роботу з Water.org, яка була розпочата Меттом Деймоном. Ця організація стосується проблем доставкою чистої води в Африку, і я так само занурився в це." Як він зазначив, багато акторів беруться за гуманітарні проекти для публічної гласності. І мені абсолютно ясно, що серйозний інтерес Келлан дійсний, і бере свій початок ще з дитинства. Зараз в 25 років Келлан Латс грає в свою власну гру.

Переглядів: 564 | Додав: BiteMe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Ви граєте на нашій рольовій?
    Всього відповідей: 12
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Січень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0