П`ятниця, 19.04.2024, 21:29
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Січень » 15 » Крістен Стюарт і журнал Vogue
18:11
Крістен Стюарт і журнал Vogue
Тема лютневого номера Vogue присвячена актрисі кіно Крістен Стюарт. Пропонуємо вашій увазі переклад сканованої статті з Vogue.

Тіло Крістен Стюарт може розповісти мільйон історій. Рухаючись, вона похитується, роблячи обманні маневри, немов летить дротик, як каже вона, дивлячись тільки вперед, долаючи всякі опору. "Слово, яке я завжди використовую для неї, це" Лисиця, хитра і підступна ", говорить Джек Скотт, режисер фільму" Ласкаво просимо до Райлі ", в якому вона зіграла підлітка втікачку." Вона рухається як лисиця, невже ви не помічали в ній щось подібне лукавству. "

Іншими словами, Стюарт виглядає обережною, трохи бунтуючою, замкнутою людиною, яка більш типова для її вікової групи - 20 років - чим інші радісні люди, з піднесеним настроєм, іноді це є причиною критики, але все ж вона на голову вище своїх однолітків у піраміді кінематографа Голлівуду, і улюбленців продюсера. Скотт почув про неї від свого друга Шона Пенна після того, як Пенн став режисером незабутнього фільму «У диких умовах» де знімалася Крістен, граючи дочку батьків - хіпі). "Шон сказав мені,« Ти повинен побачити цю дитину », згадує Скотт. «Вона так жваво грає». Білл Кондон, який в даний час знімає фільм «Світанок» - найбільш очікуваний фільм року з усієї Саги, сказав: «Крістен, була головною точкою в моєму списку причин, чому я повинен знімати цей фільм.».

«У минулі вихідні в тихій, приміській частині Батон-Ружа, штату Луїзіана, де проходять зйомки фільму« Сутінки. Сага. Світанок »(з великою кількістю таємниць і договором про нерозголошення) Крістен, у футболці та джинсах перебувала в кухні будинку його друга, "заламуючи" пальці, під час розмови. Вона нервує, тому що їй доводиться постійно бути на виду ЗМІ, постійні інтерв'ю, чатуванням на кожному кутку, а потім все як завжди обговорюють її незадоволене обличчя в публічних виступах, і всіх в основному тільки й цікавить, чому вона мало посміхається. Їй приписують такий образ «поганої, вічно невдоволеної дівчинки».
"Я вибираю речі, які і так надмірно амбітні, і якщо я не можу зробити, як цей хочуть інші, значить, я не хочу це робити", говорить вона.
Вона досить різношерста, проте, в ній стільки пристрасті і перфекціонізму, які вона показує у своїй роботі і в житті. "Ми завжди відчуваємо примус", говорить вона, але не завжди це відгукується в нас з кращого боку ». Вона визнає, що у неї іноді бувають з цим проблеми.

Сьогодні вона тоне від різних пропозицій в кіно, починаючи від зйомок у фільмі «На дорозі», де вона працює з чудовим режисером Уолтером Саллес, ми знаємо його відомі роботи: «Місто Бога», «Че Гевара: Щоденники мотоцикліста», «Центральний вокзал ». Образ її героїні базується на історії Нілу Кессіді - ЛуЕнн Хендерсон, а її партнери Гаррет Халдоун і Сем Райлі. «Це був напружений імпровізаційний досвід, який змусив" плакати мене при розставанні, "говорить вона. "Я не хотіла виїжджати".

Повернення в Батон-Руж, було для неї «як повернення до школи ..., Сутінки і різні істоти». Хоча грандіозне виробництво, заплановане на мілісекунди вперед і зафрахтоване доларовими знаками, в очікуванні «Світанку», становить кілька років життя Стюарт і є кульмінаційним моментом її кар'єри. Вона відчуває все, що відчуває Белла Свон, «Це персонаж дуже глибоко проник в мене, так само як він запав у душу мільйонам людей», ділиться Сюарт. «Це займає більшу частину моєї голови, ніж я могла собі уявити, вже майже кінець, але попереду ще такий довгий шлях. Я тільки хочу, щоб всі шанувальники Саги були щасливими. »(Сміється). «Я не можу подбати ні про що, крім цього».

У більшості верств населення Стюарт, можливо, є втіленням їх улюбленої героїні Саги. (Книжок Стефані Майєр продали приблизно 100 мільйонів копій у всьому світі.). Незважаючи на її юність, Крістен знялася більше ніж у 20 фільмах, багатьох з них малобюджетні і майже всі вони відомі, хоча, вона знаходиться в пастці ролі підліткової жертви насильства, або цієї девочкм з неврологічною хворобою.

Вона росла в долині Valley, її мати - сценарист, батько - режисер - постановник, TV продюсер, ще є два брати. Будучи ще дитиною, Крістен відразу після школи йшла на зйомки її дебютного фільму «Безпека речей», працюючи поруч з такими відомими актрисами, як Гленн Клоуз і Патрісія Кларксон. Згадаймо її роль дівчинки-підлітка з проблемами дихання в "Кімнаті страху», де вона грала з Джоді Фостер. "Тоді я думала, що це була забава," говорить вона. Крістен вдячна, що почала свою кар'єру в юному віці. "Я не думаю, що коли-то була б у змозі стати актрисою, якщо б, я не почала займатися цим у дев'ять років. Я буду останньою людиною, що встане і скаже: «Я хотіла б грати головну роль у фільмі.".

Деякі факти про Стюарт:

Книги: В даний час на її тумбочці книга Dave Cullen «Columbine», книги автора Джона Крекоера, «Under the Banner of Heaven» і «Анна Кареніна».

Музика: Shins, Broken Bells, and Jenny Lewis, музикант LA, який одного разу сказав: «Вона - єдина людина, яку я коли-небудь зустрічав, вона просто зачаровує всіх, хто навколо неї». (Стюарт також грає на гітарі, і була дуже схвильована, коли зображувала Джоану Джет, у фільмі «Втікачі»).

Її улюблені фільми: «Жінка не в собі» режисера Джона Кассаветіса, м Джиною Роулендс у головній ролі, і «Життя в рожевому кольорі», з Маріон Котійяр. Вона любить Джейн Фонду в "Клют".

Її нове хобі: вона готує, без сумніву, це те, що вона живе кілька ізольованим способом: "Ви немов будуєте Edge для людей, які дійсно важливі для Вас.". Друзі дражнять її "продукт роботи інтернету" з суворим похмурим поглядом, який так сконцентрувався на її обличчі. "Я - такий селюк." (Похмурий погляд окупається. На обід вона готує ретельно продуманий, і чудовий, мексиканський суп з плоскої маїсової коржі (тортільяс) з численними приправами, і бутерброди зі свининою.). На неї дуже багато звертають уваги, і останнім часом Крістен більше сподівається побачити на вулиці доросле, осудну жінку, а не дівчинку-підлітка. Але якщо все ж таки йде дівчинка-підліток, то Стюарт нахиляє голову і швидко пробігає повз. «Це дійсно мене напружує. Я дуже люблю гуляти, але з-за надмірної уваги, дуже рідко виходжу на вулицю. Я хочу бути звичайною, як це було раніше. Я відчуваю себе пташеням, який боїться вилетіти з клітки. ». Іноді вона навіть не може визначити яка зараз тиждень, замкнутий і скажений ритм 24-Часве робочого дня, постійні обговорення її відносин з актором Робертом Паттінсоном, буквально зводять її з розуму і які вона завжди відмовляється обговорювати. («Це моя робота і моє життя»). Коли вона закінчила зйомки «Сутінки» і приступила до роботи в Новому Орлеані у фільмі «Ласкаво просимо до Райлі», згадує Крістен: «Я спокійно прогулювалася по вулиці, поки мене ніхто не помічав. Я вже забула ці відчуття. Це було так чудово ».

Стюарт, яка обережна, ніколи не скаржиться на дрібні незручності, викликають змішані почуття, достатньо розумна, щоб зрозуміти природу її особливої знаменитості в житті. «Багато дівчат асоціюють себе з Белою Свон, немов немає нікого іншого в світі» (сміється). Але ж це ж лише героїня фільму. ». «Хоча, мушу зізнатися, що відчувати себе захищеною з точки зору матеріального доходу, то ... .. це так, приємно», говорить вона з серйозністю. Її дохід за останньою інформацією не такий вже малий (їй заплатили $ 25 мільйонів за два фільми Світанку, плюс відсотки з загальних продажів.). «Я дуже часто чую:« Ви така багата, що ви з усім цим робите? Що ви собі купите? На що витратите гроші? »І мало хто знає, що вона думає ретельно, стратегічно, про те, як найкраще розпорядитися своїм власними доходами як їх використовувати. У неї є план, який став натхненням для неї, після ролі втікачки і перекупки тілом, у неї в планах налаштувати мережу соціальних готелів, щоб допомогти тим, хто хоче видужати і заново стати на ноги. «Це б було дивно для мене самої», говорить вона. «На даний момент я дійсно відчуваю себе зобов'язаною цим зайнятися», ділиться вона.

Можливо, Стюарт звалила багато чого на свої тендітні плечі, для такої молодої дівчини ще зовсім юного віку. Але її перехід до дорослого життя буде благом для кіноглядачів. Сама вона сумнівається, що чекає її після Саги. «Я боюся, що мене будуть сприймати тільки Белою Свон», але все-таки, давайте цінувати її акторський талант, вона чудова актриса з різними ролями в кіно. І може, пройде той час, коли всі тільки й говорять про РобСтен, хоча покоління цього часу будуть пам'ятати це довго, але попереду в неї стільки багато, нових, цікавих ролей. Її відсутність усмішки і дивний неусмішливий образ, все це є, але нам все ж таки цікаво спостерігати за нею на екранах TV.

"Вона - одна з найрозумніших актрис, з якими я коли-небудь спілкувався," говорить Кондон. "Вона не тільки виконує бездоганно свою роботу, у неї є дивовижна технічна здатність грати, у неї є неймовірно гострий і серйозний підхід до ролі. У неї насправді безмежні можливості ".

Переглядів: 758 | Додав: BiteMe | Теги: кар'єри акторів, життя акторів, Крістен Стюарт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 BiteMe  
0
Сасибі, я стараюсь* smile
усе-таки мені цей сайт як рідний happy

1 Alice  
0
ого! wacko wacko
я в шоці...зовсім "маленька" новина) і цікава!) молодчинка,BiteMe!
biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 13
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Січень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0