У своєму інтерв'ю з Vogue, Крістен Стюарт поділилася рецептом національного мексиканського супу з маїсової коржі. Крістен навіть зробила цей суп для свого інтерв'ю з репортером Vogue, поряд з бутербродами зі свинини. Рецепт супу: 2 ложки рослинної олії 1 помідор, нарізану кубиками 1 жовтий цибулю, нарізану кубиками 2 перці халапеньо, дрібно нарізаний 2 болгарських перцю, нарізаного 2 зубчики часнику 3 ложки меленого кмину 4 склянки курячого бульйону Приправи: 2 чайні ложки паприки 2 чайної ложки часниковою солі 2 ложки порошку чилі 1 авокадо, нарізану кубиками 1 стакан тертого сиру Чеддер Свіжої кінзи, нарізаною 2 плоских маїсових коржі Спосіб приготування: Нагрійте масло у великій каструлі на середньому вогні. Обжарте часник, цибулю і кмин протягом декількох хвилин, поки цибуля не стане прозорою. Додайте болгарський перець, варити до готовності - від 2 до 4 хвилин, часто помішуючи. Додайте бульйон, помідори та перець халапеньо. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні протягом 20-30 хвилин, періодично помішуючи. Плоскі маїсові коржі нарізати у 2-дюймові широкі смуги, обсмажити протягом декількох хвилин до хрусткої корочкі.Перед подачею додати приправу.
|