Субота, 20.04.2024, 08:10
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Січень » 26 » Роберт Паттінсон в ролі Джефа Баклі був би чудовим вибором
20:02
Роберт Паттінсон в ролі Джефа Баклі був би чудовим вибором
Не перший раз ім'я одного з найсексуальніших молодих акторів у світі пов'язують з одним із самих культових музикантів минулих 20 років, але це сталося знову. Daily Express повідомляють, що Роберт Паттінсон (зірка Сутінкової серії, а також нового фільму "Води слонам") наполегливо прагне зіграти покійного співака та автора пісень Джефа Баклі в біографічній картині про життя культового музиканта (і один з продюсерів фільму зізнався, що висловив подібний інтерес до Джеймса Франка і Джаред Лето).

Баклі, який помер в 1997 році, не завершивши свій другий альбом, гаряче улюблений музикант, чий дебютний альбом "Grace" значною мірою оцінюють як один з найпрекрасніших кінця 20-го сторіччя. Його музика була сповнена чудовими мелодіями і живими енергійними стрибками, які сконцентровані на його неймовірному, ніжному голосі. Хоча, Грейс 1994 року - абсолютна класика - весь альбом, стійке спадщина Баклі в музиці - це його версія композиції Леонарда Коена "Hallelujah", яка неодноразово була переспівана, і широко оцінюється вичерпної версією пісні (навіть більше, ніж оригінал Клена).

Паттінсон став би прекрасним Баклі, оскільки він не тільки фізично нагадує співака, але він також володіє схожою неземної енергією, яку ніс у собі Баклі. Його популярність, головним чином, вкоренилася в його музиці, але у нього також було таємниче якість, яка зробила його чарівним героєм.

Чи може Паттінсон співати також як Баклі? Немає жодних підстав вважати, що він зможе. Однак, здається, чоловік, який вдихнув життя в Едварда Каллена, може впоратися з тужливої, романтичною атмосферою, яку випромінював Баклі. Зверніть увагу на виконання "забути" (записаної під час сесій для Грейс, але не випущеної до 2004 року) і ви зрозумієте, чи зможете ви уявити Паттінсона в цій ролі.

Звичайно ж, інший актор, згаданий в короткому списку претендентів на роль, можливо, також добре впорається, хоча, всі інші здаються невідповідними з різних причин. Франка, ймовірно, зіграв дуже багато культових ролей, щоб зобразити Баклі (він створив стільки вигаданих персонажів, що було б дуже важко уявити його в образі реальної людини) і Джеймс Марсден (відомий за фільмом "Люди-Х") не володіє схожою таємничістю. Літо, можливо, став би хорошим вибором, оскільки у нього є музичні навички, щоб приступити до його дивним підходу до виконання ролі.

Переглядів: 438 | Додав: BiteMe | Теги: життя акторів, Роберт Паттінсон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 13
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Січень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0