П`ятниця, 29.03.2024, 10:34
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Січень » 26 » Спогади фанатів з «BR Advocate» про зйомки фільма «Сутінки. Сага. Світанок.».
20:09
Спогади фанатів з «BR Advocate» про зйомки фільма «Сутінки. Сага. Світанок.».
Двадцятивосьмирічна Джемі Руен говорить, що вона вперше приїхала в Батон-Руж. У п'ятницю, відразу ж після приїзду, вона вирушила на обозревательную майданчик, яка розташована на будівлі Капітолія. Джерії зробила все це, незважаючи на моторошний холод і вітер, пробирає до кісток.
У четвер рано вранці вона вилетіла з Лаббок, штат Техас, і зараз вже піднялась на вершину будівлі і з нетерпінням прикладає до очей свій дорогий супер новий бінокль.
Але Руен зацікавлена зовсім не прекрасним видом, що відкривається з Капітолія, вона направила всю свою увагу на величезний зелений екран, встановлений у центральному парку. Її головна мета - побачити кого-небудь з акторів Сутінкової саги. Остання частина франшизи знімається саме тут.
Вона каже: «Я буду стояти тут до тих пір, поки не побачу тут кого-небудь з основних акторів». І у цієї юної дівчини є однодумці: десь близько п'яти фанатів також сподіваються на удачу, яка дозволить побачити їм бажане.
Божевілля з приводу «Сутінків» почалося в Батон-Руж близько тижня тому, тобто приблизно з тих пір, як бригада будівельників почала будувати величезний зелений екран неподалік від будівлі Капітолія. Чутки почали передовалась з вуст в уста, потім дійшли до інтернету і зробили свою справу.
«Сутінки. Сага. Світанок »- це завершальний фільм неймовірно популярною франшизи, для того щоб подивитися цей фільм все, починаючи від шістнадцятирічного підлітка до п'ятдесятирічної дами, вишикуються в черзі перед кінотеатрами.
Ніхто, крім продюсерів і знімальної команди, не знає, який епізод фільму знімають поряд із зеленим екраном.
Це вже друге пришестя «Світанку» в Батон-Руж: у жовтні зйомки проходили в кельтській медіа-центр, це було неймовірно важкий час для всіх співробітників служби охорони: фанати були готові на все для того, щоб лише поглянути на своїх улюблених зірок.
Зараз ситуація схожа, але, напевно, все-таки менш напружена. Самим популярним місцем на ці стала дні паркування поруч парком с. Поряд із салоном «Зачіска і манікюр» досить багато цікавих і папараці.
Близько семи осіб пробралися в парк і ховаються за кущами або деревами, у них тут є обладнані для житла машини. Ці люди бачать тент, у якому акторам накладають грим. Коли до знімального майданчика під'їхав автобус акторами, натовп зустріла його схвальними вигуками.
Сідні Колс приїхала до Луїзіани для того, щоб відвідати свого сімнадцятирічного сина, який зараз навчається в місцевому університеті, що зовсім не далеко від Батон-Ружа. Вона одна з фанатів «Сутінків», так що вдячна нагоди, що він дозволив їй поспостерігати за знімальним процесом своєї улюбленої саги.
Колс сказала, що стала прихильницею саги близько двох років тому, в той час вона лежала в лікарні після серцевого нападу і її дочка прочитала їй «Сутінки».
Під час довгого курсу реабілітації «Сутінки» допомагали їй відволіктися від щоденних тягот і турбот, тому Сідні каже: «Під час хвороби доктора говорили моїй сім'ї, що їм пора організовувати мої похорони, але я поправилася. Я обов'язково піду на фільм разом з моєю дочкою. Виходить, що це якась насмішка долі: я померти була винна, і в цьому випадку пропустити безліч цікавих речей. Похід у кіно на цей фільм - ще один доказ того, що виграла своє бій зі смертю ».
Фанати, які зібралися в Батон-Руж - це тільки одна крапля в морі фанатів «Сутінків». Безліч шанувальників саги також подорожує по місцях зйомок, вони обідають в тих же кафе, що і їх улюблені зірки, заходять у ті ж магазини, де щось купували актори.
Ніколь Слоан - лідер групи «Сутінки» в Батон-Руж, вона і декілька її помічників очолюють загін, який відзначає все, що відбувається в місті, робить фотографії місць, де проходили зйомки. У їх співтовариство на одній із соціальних мереж вже вступило понад десяти тисяч чоловік.
Слоан каже, що не можна охарактеризувати фанатів «Сутінків», це зовсім різні люди: тут є і жінки і чоловіки, які належать до різних вікових категорій, вони приїхали з різних штатів, а є й пари, яка прилетіла з Франції. Їх об'єднує лише одне - вони хочуть побачити своїх улюблених зірок.
Також Слоан додала: «Наше співтовариство збільшилася з п'яти до тисячі чоловік буквально за кілька годин. Фанати надають нам неймовірну підтримку, і це приголомшує найбільше. Книги, фільми - все, що відноситься до «Сутінків», підкорило цих людей ».
Є дані, що зйомки «Світанку» продовжаться в Батон-Руж ще близько тижня, а це значить, що в місто приїдуть нові фанати.
Патрік Мулхерн, директор кельтської медіа-центр, говорить: «Ви навіть уявити не можете, який внесок внесли зйомки цього фільму в регіону розвиток. Шанувальники саги настільки пристрасно люблять її, що навіть через десять років будуть приїжджати в Батон-Руж для того, щоб подивитися на локації фільму для, а також прогулятися по місцевих вуличках, які колись відвідали їхні кумири ».
Слоан також погодилася з цим і сказала: «Багато людей приїхали в Батон-Руж вперше, вони спеціально приїхали сюди заради зйомок, але саме місто зачарував їх, і вони вирішили подивитися місцеві визначні пам'ятки і повернутися сюди коли-небудь ще. Тут люди зустрілися зі своїми однодумцями, завели нових друзів, а це говорить про те, що місто назавжди западе в їх серця ».
Переглядів: 749 | Додав: BiteMe | Теги: життя акторів, Світанок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Ви граєте на нашій рольовій?
    Всього відповідей: 12
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Січень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0