П`ятниця, 26.04.2024, 08:09
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"








Головна » 2011 » Квітень » 13 » Інтерв'ю Крістен: я в захваті від процесу зйомок.
19:46
Інтерв'ю Крістен: я в захваті від процесу зйомок.
Популярність може стати величезним недоліком для тих, хто хотів би залишитися в тіні. По всій видимості, це і є кредо актриси Крістен Стюарт, їй дуже складно прийняти славу, незважаючи на те, що вона знялася вже в трьох частинах сутінкової саги. «Я виросла у творчій родині, так що додаткова увага мене не дивує, мені подобається те, чим я займаюся і я вдячна «Сутінкам », тим можливостям, які я отримала завдяки фільму. Але я відчуваю себе не комфортно, коли мене переслідують шанувальники скрізь і всюди, я не можу спокійно пройтися по вулиці або випити чашечку кави з друзями, мене обов'язково помітять. Але я знаю, як сховатися від фотографів!»

21 річна дівчина зіграла Беллу в трьох фільмах, схоже, ще більше відчуває незручність через те, що її власне життя більше не належить їй. В інтерв'ю Крістен Стюарт дозволила нам зануритися в темний світ кіно, і розповіла як їй вдається поєднати її кар'єру й особисте життя, і не потрапити в «пекло», як багато зірок називають цей стан.

- Так що ж, ми знаходимося поруч із Беллою, яка вміє опановувати власні почуття?
Вона тверезо дивиться на речі, ну загалом я так думаю. Белла зовсім не така запекла або постійно у поганому настрої, якою ми її бачимо в «Молодому місяці». Було цікаво добитися цього в її характері.

- «Затемнення» розповідає класичну історію любовного трикутника?
Так, у тому сенсі, що Едвард і Джейкоб борються за мене.

-Як ти думаєш, чому глядачі зачаровані «Сутінками»?
Цей фільм дуже близький всім тим хто пережив подібного роду трагедію, яка трапилася з Беллою. Це дуже особиста історія, дуже напружена, оточена хаосом і небезпекою з усіх сторін, де більша частина глядачів може знайти те саме про себе, про своє власне життя.

-Ти інколи відчуваєш себе спустошеною від уваги і лестощів, які тебе супроводжують протягом трьох років?
Складно сказати, я не хотіла б виглядати негативною або нарікаючою на все. Я обожнюю грати, я просто в захваті від самого процесу зйомок. Але іноді я відчуваю себе абсолютно безпорадною, коли розумію, що не можу робити те, що робила раніше, без уваги з боку натовпу людей. Я завжди розуміла, що таке слава, ще до того, як стала відомою, так що, для мене не було шоком дана ситуація. Я просто не переживаю про те, куди йти і що робити щоб мене не переслідували. Іноді я не виходжу з готелю під час зйомок. Принаймні, це так не стомлює.

-Ти також періодично з'являєшся на червоній доріжці і на вечорах нагороджень, чи важко тобі показувати себе в кращому вигляді?
Мені подобається одягатися просто, але ці заходи змушують виглядати мене красивою. Я не дуже добре розбираюся у моді, і думаю, що я дуже вибіркова. Я не наважуюся вибирати химерні вбрання для прем'єр та інших урочистих церемоній. Мені не подобається фотографуватися, взагалі. І до речі, саме тому, на багатьох модних фотографіях я виглядаю трохи збентеженою, але я потроху вчуся.

-Багато хто з твоїх режисерів кажуть, що ти стала помічати брехню і плітки про себе.
Я не хочу щоб склалося спотворене уявлення про мене. Іноді, я можу здатися дуже серйозною, напруженою та використаною, коли працюю, але я така яка є. Мені дуже складно говорити про себе, або робити серйозні заяви на прес конференціях, бо знаю, що мої слова можуть перевернути з ніг на голову, або я опинюся відкритою і щирою настільки, що потім буду змушена пояснювати мої слова і думки.

-Яку пораду ти дала б дівчатам, які мріють стати актрисами?
Слідувати своїм інстинктам, повністю віддатися ідеї. І коли постане випадок вибору ролі, слухайте своє серце і не думайте більше ні про що.

-Що ти думаєш про все те, що з тобою сталося до сьогоднішнього дня?
Мені пощастило. Тепер я можу вибирати класні фільми, де зніматися - робити те, що мені так подобається. Єдине чого я чекаю, так це, що б фотографи припинили, нарешті, за мною полювати.

При повному або частковому копіюванні матеріалу з нашого сайту обов'язково вказувати активне посилання на наш сайт!
Джерело.

Категорія: Життя акторів | Переглядів: 589 | Додав: BiteMe | Теги: життя акторів, Крістен Стюарт | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Підтримай сайт
натисни наПОСИЛАННЯ.
Категорії розділу
"Сутінки" [0]
"Молодий Місяць" [0]
"Затемнення" [0]
"Світанок" [18]
Твіттер [2]
Життя акторів [23]
Інше [11]
Фільми з "сутінковими" акторами [6]
Нове на форумі:
  • Смішна тема ))) Ділимось гумором ))) (0)
  • Журнал «Дніпро» запрошує літературні таланти! (0)
  • Конкурс! Ваша УЯВА Й почуття гумору (0)
  • Цікаві факти (2)
  • Господиня - ще одна книга Стефані (8)
  • Секретне число (103)
  • Only Edward (9)
  • Трохи музики...:)
    Наш баннер
    Міні-чат
    300
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 13
    Прем'єра в Україні
    Боротьба
    Хмарка тегів
    Cullenдар
    «  Квітень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930
    Ми в рейтингах
    ТОП -
    Архів записів
    Пошук
    Мова сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0